ADV: Met een veilig gevoel op vakantie

U wilt graag zorgeloos op vakantie. En dus met een veilig gevoel uw huis achterlaten. Met Nuon Huisbeveiliging, aangesloten op de alarmcentrale, weet u zeker dat er bij inbraak, brand en lekkage altijd direct actie ondernomen wordt. Ook als u er niet bent. Al vanaf  € 24,95 per maand.

Vakantie. De tijd om lekker zorgeloos te genieten. Maar hoe zorgeloos is uw vakantie als u zich dagelijks afvraagt of uw huis niet overhoop gehaald wordt. Of als u bang bent bij thuiskomst geconfronteerd te worden met brand – of waterschade. Met een goede huisbeveiliging kunt u dergelijke zorgen thuis laten. Want daarmee weet u zeker dat bij inbraak, brand en lekkage direct actie ondernomen wordt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ook als u er niet bent. Wel zo’n rustig gevoel.

Particuliere Alarmcentrale
Een goede huisbeveiliging is aangesloten op de alarmcentrale. Want alleen dan kan er ook actie ondernomen worden als u niet thuis bent. Een van de systemen met zo’n aansluiting, is Nuon Huisbeveiliging. Bij onraad klinkt er een indringend alarmsignaal in uw woning. En er gaat een melding naar de alarmcentrale. De centrale neemt direct contact op met de door u opgegeven contactpersoon. En schakelt, indien nodig, de hulpdiensten in.

Beveiliging op maat
Nuon biedt een Inbraakpakket en een Inbraak- en Brandpakket. Bij de laatste wordt uw woning ook voorzien van een rookmelder. Die wordt, net als alle onderdelen van Nuon Huisbeveiliging, aangesloten op de alarmcentrale. Beide pakketten kunt u uitbreiden met een koolmonoxidemelder, een draadloos bedieningspaneel of een extra rookmelder. Wat u laat installeren, bepaalt u zelf. Zo zorgt Nuon dat u altijd een beveiligingssysteem op maat heeft.

Gratis advies
Om erachter te komen hoe u uw huis het best kunt beveiligen, krijgt u op www.nuon.nl/beveiliging gratis online beveiligingsadvies. Nuon Huisbeveiliging is er vanaf € 24,95 per maand, inclusief service, onderhoud en garantie. En u bepaalt zelf of u het systeem direct of gespreid betaalt. Kijk voor meer informatie op www.nuon.nl/beveiliging

Lees ook:Hoe Frans bent u?
Lees ook:Man ligt zes jaar dood in huis
Lees ook:Uitverkoop gaat van start in Parijs
Lees ook:Nóg groener kamperen
Lees ook:Meisje overleden bij brand in woning

Geen reacties // Reageer