Sinds wanneer presenteert Paulien Cornelisse het ‘Grand Journal’ in Frankrijk?!

Natacha Polony, de look-a-like van Paulien Cornelisse Paulien Cornelisse, de look-a-like van Natacha Polony

Dat is grappig: Paulien Cornelisse (38) heeft een Franse look-a-like die sindskort ‘Le Grand Journal‘ presenteert op Canal+. De nieuwe presentatrice is Natacha Polony (39), een slimme dame met een uitzonderlijk gevoel voor humor.

Voor wie Paulien niet kent: Ga eens lezen! Zij is de taalnazi nummer 1 van ons land en ergert zich waarschijnlijk groen en geel aan de vouten op dit blog. Waarvoor sorry natuurlijk.

Voor wie Natacha niet kent: Eh, tja, het is een Franse dame op tv…  Anyways, presentatrice is net als Paulien niet dom. De dame studeerde moderne literatuur in Parijs en was korte tijd lerares Frans op een middelbare school. Dit was nogal saai, dus besloot ze journalist te worden, gespecialiseerd in onderwijszaken. Ze schreef voor het links opinietijdschrift Marianne en hield een blog bij voor Le Figaro. Daarna stapte ze in 2010 over op televisie. De dame is getrouwd met culinair criticus Perico Légasse.

Oh, ik wacht op een aflevering van DNA onbekend, Spoorloos of Vermist, waarbij beide dames erachter komen dat ze dezelfde vader hebben, die blijkbaar vrouwen met een gevoel voor taal weet te produceren. Kan iemand mij waarschuwen als er zoiets op tv komt?!

 

Lees ook:Docuserie over het Parijs van toen en nu
Lees ook:Culinair reisboek Tour d’Alain
Lees ook:Doria Tillier presenteert als sexy zeemeermin het weer
Lees ook:Nieuwe app: Culinair Frans A-Z
Lees ook:Filmrecensie À Perdre la Raison

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>