Sexy striptease op tv gaat te ver volgens Franse waakhond

Een sexy striptease tijdens het Franse tv-programma Grand Journal (nee, niet het nieuws, maar een soort DWDD) ging te ver, volgens de Franse mediawaakhond CSA.

Presentator Antoine de Caunes kreeg op 7 april een sexy striptease van een ‘politieagent’. De dame liet zien wat twerken inhoudt, wat het doel was van het item. Het feit dat zijn gezicht letterlijk in het kruis van de stripper werd geduwd, ging de waakhond te ver. Een beetje vreemd, want twerken is helaas ene grote trend onder jongeren en de stripper hield netjes een soort zwarte bikini aan. Geen sexy kleding, wel een sexy dansje, maar dat zie je tegenwoordig overal op tv.

CSA vond de actie ongepast voor het tijdstip van het programma en had graag gezien dat er een leeftijdswaarschuwing was afgegeven, waarbij kinderen tot 10 jaar dit niet zouden zien. Een andere klacht was dat de stripper het beeld van vrouwen onderuit haalt in de media. Canal+ is een commerciële zender en kan daarom geen boete krijgen, in plaats daarvan krijgen ze een waarschuwing. Een beetje dom van de CSA, want nu wil natuurlijk iedereen de video zien. En tadaa, hier is die dan:

Lees ook:Dita von Teese treedt op in Parijs
Lees ook:Franse zangeres Elodie Frégé: “Ik ben meer dan een sexy roodharige”
Lees ook:Fans teleurgesteld in Alizee
Lees ook:Clara Morgane is de Tatjana van Frankrijk
Lees ook:Kinderjaren: films van François Truffaut

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>