Finalisten The Voice Kids in show Disneyland Paris

De zes finalisten van ‘The Voice Kids 2’ hebben in de bekende Abbey Road Studios in Londen het nummer ‘I Just Can’t Wait To Be King’ opgenomen. Dit nummer is vanaf april elke avond te horen in de avondshow Disney Dreams in Disneyland Paris.

Wegens succes verlengt Disneyland Paris vanaf april 2013 haar 20e verjaardag met een half jaar. Speciaal voor deze verlenging wordt de populaire avondshow Disney Dreams! vernieuwd door er een scène uit The Lion King aan toe te voegen.

De zes finalisten van ‘The Voice Kids 2’ zijn speciaal hiervoor naar Londen gereisd om het nummer bij deze scène ‘I Just Can’t Wait To Be King’ op te nemen in de bekende Abbey Road Studios. De soundtrack met de stemmen van de zes finalisten is vanaf april elke avond te horen in de avondshow Disney Dreams! De winnaar van ‘The Voice Kids 2’ mag eind maart bovendien een live optreden verzorgen tijdens de Europese première van de vernieuwde show in Disneyland Paris.

Vrijdagavond 15 februari is het zover: de live finale van het tweede seizoen van ‘The Voice Kids’ bij RTL 4.  Welke ‘kid’ wint vrijdag het platencontract en de studiebeurs ter waarde van 10.000 euro? Coach Marco Borsato hoopt hoge ogen te gooien met Jesse en Laura en concurrent Angela Groothuizen probeert de winst van vorig seizoen te kunnen prolongeren met Jurre en Silvana. Team Nick & Simon begint de finale met Irene en Joep.

Foto: The Walt Disney Company.

Lees ook:Disneyland Paris verlengt 20e verjaardag
Lees ook:Disneyland Paris bestaat 20 jaar
Lees ook:Gratis verjaardagsfeest Disneyland Paris trekt 7000 Nederlanders
Lees ook:Wil jij de hoofdrol in de campagne van Disneyland Paris?
Lees ook:Kerst in Disneyland Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>