Franse paparazzi: doel heiligt de middelen

Een erg interessante uitzending van Netwerk gisteravond: in het programma werd een aantal Franse paparazzi gevolgd, tijdens hun ‘jacht’ naar die ene compromitterende foto van een celebrity, die soms wel 30.000 euro kan opleveren. Het doel heiligt alle middelen, dat is duidelijk. Te zien was onder andere hoe een Franse fotograaf de telefoon- en adresgegevens van de Franse presentatrice Laurence Ferrari krijgt van een bevriende medewerker van een telecombedrijf.

Ook werd paparazzo Jean-Claude gevolgd in zijn jacht naar een kiekje van Bill Gates en zijn gezin, die op vakantie waren in Parijs. Van een informant kreeg hij de gehele agenda van Gates… Naast Franse paparazzi, waren in het programma ook Engelse roddelpersfotografen te zien. De uitzending van Netwerk is terug te zien via de website, aanstaande vrijdag wordt het tweede deel uitgezonden. Dan staan Italiaanse paparazzi centraal.

Lees ook:Jongemannen ‘lenen’ luxejacht Antibes
Lees ook:Festival d’Automne in Parijs
Lees ook:Carla Bruni strijdt tegen Aids
Lees ook:Franse films op De Boekverfilming
Lees ook:Boete voor radiouitzending over orale seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>