Franse camping is beste van Europa

De beste camping van Europa staat in Frankrijk. Althans, volgens het tv-programma Campinglife dat een top drie  heeft opgesteld. De winnaar is Camping Nature Parc L’Ardéchois in Vallon-Pont-d’Arc. Vanaf Pasen kun je er terecht met je tent of caravan, of in één van de ruime stacaravans. Ook is er een groot animatieaanbod, zijn er mooie zwembaden en je kunt er zelfs gastronomisch eten.

In de voorselectie van Campinglife waren 3.600 campings opgenomen, waarvan er 223 een nominatie kregen en stemformulieren aan hun gasten gaven. Tienduizenden kampeerders brachten zo hun stem uit. Op de tweede plaats staat ook een Franse camping: Le Pommier in Villeneuve-de-Berg, eveneens met uitstekende faciliteiten en een uitgebreid recreatieprogramma. Je kunt er zelfs in het voor- en najaar terecht, want het zwembad is net als het sanitair verwarmd.

Derde werd Camping Seeblick Toni in het Oostenrijkse Kramsach. Deze camping is idyllisch gelegen langs de Branderberger Ache. Je kunt er ook in een bungalow of appartement logeren.

Bron: HLN.

Lees ook:Drie Franse campings genomineerd voor Kindercamping van het Jaar
Lees ook:Nederlandse overleden na noodweer op camping
Lees ook:Vier Franse campings genomineerd voor Camping van het Jaar
Lees ook:Slapen in hobbitwoning in Frankrijk
Lees ook:Op politieauto geschoten, maar “rustige” nacht in Grenoble

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Franse camping is beste van Europa

 1. Femke

  Ja! Leuk om te zien dit, ook de vakantieparken in Frankrijk behoren tot de beste van Europa. Groetjes

    /   Reply  / 
 2. v rijhen

  Ziet er niet echt levendig uit, maar wie weet probeer ik het op een dag,

    /   Reply  / 
 3. Joop van Opijnen

  Als het stemmen gaat door middel van stemformulieren van gasten, dan winnen de grote natuurlijk altijd van de kleintjes. Het zegt dus niets over de kwaliteit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>