Serena Williams vrolijk in Parijs (foto’s)

Serena Williams heeft Roland Garros gewonnen en poseert daarom vrolijk in Parijs met haar beker. Met de Eiffeltoren op de achtergrond heeft de 33-jarige Amerikaanse tennisster alle reden om te lachen, want ze heeft haar twintigste Grand Slam-titel te pakken. Het is niet alleen een mooie mijlpaal in haar eigen carrière, maar ook een mooie promotie voor Parijs, dat sinds de aanslagen op Charlie Hebdo te maken heeft met minder toerisme. Dankzij Serena ziet de wereld dat men in Parijs nog steeds kan lachen.

Lees ook:Dit zijn de vermoorde journalisten en cartoonisten van Charlie Hebdo
Lees ook:Top Gear krijgt Franse versie op televisie
Lees ook:Nieuw logo voor Frankrijk
Lees ook:Charlie Hebdo online op Frankrijk.blog.nl
Lees ook:Duurzaam vakantievieren in de Franse natuur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>