Waarom Frankrijk gaat winnen van Duitsland – De statistieken

Frankrijk speelt vanavond om 18:00 uur de nu al legendarische wedstrijd tegen Duitsland in de kwartfinale van het WK. Welke cijfers moet je kennen over Les Bleus voordat je de wedstrijd tegen die Mannschaft aanzet?

Van de afgelopen zeven wedstrijden tegen Duitsland, heeft Frankrijk slechts één keer verloren op 8 februari 2013 in het Stade de France (1-2). Frankrijk-Duitsland speelde één keer gelijkspel, de overige vijf keren won Frankrijk.

Didier Deschamps is ongeslagen in zijn laatste 10 wedstrijden WK als speler of als coach. Van de wedstrijden tegen Duitsland won hij er 8, twee waren gelijkspel.

Het Frankrijk team strijd voor de zesde keer de kwartfinales van het WK. Het is nooit geëlimineerd in dit stadium van het WK.

Les Blues hebben slechts één van hun 10 wedstrijden op Braziliaanse bodem verloren (0-3 tegen Brazilië in Porto Alegre 9 juni 2013), 6 overwinningen en 3 gelijkspel.

Het mag duidelijk zijn: De Fransen gaan winnen vanavond!

 

 

 

Lees ook:Lille is kampioen van Frankrijk
Lees ook:Frankrijk verliest, maar is “positief”
Lees ook:Slechte generale repetitie 'les Bleus'
Lees ook:Cesc Fabregas nieuwe aanvoerder Arsenal
Lees ook:De beste voetballers aller tijden uit de Franse geschiedenis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>