Ophef over Franse voetbalvrouwen in Rio

De Franse voetbalvrouwen hebben voor een rel gezorgd in Frankrijk. Volgens Canal + hebben de metgezellen van ‘Les Bleus’ gevraagd om in een vijfsterrenhotel te worden gehuisvest, in plaats van in een viersterrenhotel dat hen werd aangeboden door de voetbalbond.

De dames arriveerden gisteren in Rio de Janeiro, maar waren dus niet tevreden over hun hotel en vertrokken na drie keer te hebben geklaagd naar Copacobana. Morgen speelt Frankrijk tegen Ecuador in het Maracana de Rio stadium.

De Franse media spreken schande van de eisen van de verwende nesten. Vooral omdat de voetbalbond hun overnachtingen betaalt en niet de mannen zelf zorgen voor een onderdak. Tja, voetbalvrouwen, het blijft een apart ras.

Lees ook:Les Bleus zijn ‘verwende kinderen’
Lees ook:Voetbalvrouwen ook in Frankrijk populair
Lees ook:Waarom Frankrijk gaat winnen van Duitsland – De statistieken
Lees ook:Anelka voor 18 wedstrijden geschorst
Lees ook:Frans leger bedreigt familieleden militairen in Afghanistan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ophef over Franse voetbalvrouwen in Rio

  1. Alain Samba

    Woman and Man are Egual ( zijn Gelijk ) dus . Bravo Les Filles .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>