In deze dure auto’s rijden de sterren van het Franse voetbalteam

Het Franse voetbalteam is het op vijf na best betaalde team ter wereld. En al die miljonairs geven niet alleen geld uit aan dure vrouwen, maar ook aan mooie sportwagens. Het Franse magazine Auto Plus publiceerde deze week een artikel met de auto’s van de Franse sterren van het nationale voetbalteam Les Bleus.

Ferrari

Spits Karim Benzema, die normaal gesproken bij Madrid speelt, heeft voor meer dan een miljoen in izjn garage staan. De maker van de twee doelpunten tegen Honduras heeft een Mini Cooper S, een Mercedes McLaren SLR ter waarde van een half miljoen euro en een Ferrari 599 GBT Fiorano met een vermogen van 620 pk t.w.v. 252.000 euro, wat overeenkomt met 18 dagen loon van de sterspeler.

Mercedes

De doelman van Les Lbeus, Hugo Lloris, heeft niet zoveel luxe auto’s. Maar hij hoeft niet te klagen met zijn Mercedes CLS 500 coupe t.w.v. 82.000 euro. Dat is toch best een mooi wagentje om in te rijden.

Rolls-Royce

Centrale verdedigingsman Mamadou Sakho rijdt met trots rond in een Rolls-Royce Wraith. De voetballer is fan van Britse auto’s, maar is ook eigenaar van maar liefst twee Range Rovers.

Italiaanse sportwagens

De Franse voetballers blijken vooral fan te zijn van dure Italiaanse sportwagens waarmee ze de blits maken. Paul Pogba heeft een Maserati GranTurismo, Rio Mavuba rjidt een Ferrari 458 Italia, terwijl Mathieu Valbuena zich het liefst laat zien in de beroemde Lamborghini Gallardo Spyder.

Grootste autofan

De echte liefhebber van auto’s zit niet in de groep voor het WK. Franck Ribery, de Franse voetballer met het best betaalde salaris van ongeveer € 12.000.000 per jaar, heeft minstens zes peperdure auto’s. In zijn garage staan onder andere een Porsche Panamera, Ferrari Scaglietti, twee Lamborghini een BMW X6M met een indrukwekkend vermogen van 670 pk en dan ook nog wat Audi’s waar hij vaak in gespot wordt. Nu hij geen voetbal kan spelen door zijn rugblessure, kan hij volop genieten van zijn rijdende speelgoed.

Lees ook:Rolls-Royce van Brigitte Bardot te koop
Lees ook:Franse politie rijdt in Ferrari, Lamborghini en een Limousine
Lees ook:Zestig oldtimers t.w.v. 15 miljoen euro teruggevonden in Franse schuur
Lees ook:Thierry Henry gaat 30 miljoen euro verdienen als commentator
Lees ook:Rénault roept Scénic terug om handremproblemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>