Meest sexy kalender: De naakte Franse rugbymannen

De meest sexy kalender van Frankrijk is deze week gepresenteerd. Nee, geen fluistermeisjes of zuchtlolita’s, maar de Franse rugbymannen gaan uit de kleren voor de kalender 2014. De Parijse club Stade Français maakt deze kalender ieder jaar en kan rekenen op een hoop extra fans en inkomsten door deze pikante foto’s. De kalender staat in de top5 van de meest verkochte kalenders in Frankrijk. Voor 28 euro is de kalender des Dieux du stade van u.

Lees ook:Clara Morgane is de Tatjana van Frankrijk
Lees ook:De vijf best betaalde Franse artiesten
Lees ook:Geen Grand Prix Formule 1 voor Frankrijk in 2009
Lees ook:Mélenchon grote verrassing in peiling presidentsverkiezingen
Lees ook:Presidentsverkiezingen: Fransen gaan naar de stembus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>