Win vrijkaarten Une Vie Meilleure!

Een nieuwe Franse film met steracteur Guillaume Canet in de hoofdrol draait vanaf nu in de bioscoop: Une Vie Meilleure. Canet speelt Yann, een man met grote dromen. Dag na dag gaat hij de restaurants van Parijs af, zijn droombaan als chefkok najagend. En wanneer hij de mooie Nadia (Leila Bekhti) ontmoet, zet hij ook zijn zinnen op haar. Yann en Nadia worden verliefd en vormen met Nadia’s zoontje Slimane al gauw een echt gezin. Wanneer ze op een vervallen maar prachtig gelegen pand stuiten, net buiten Parijs, zien ze hun toekomst vorm krijgen. Geld hebben ze niet, wel die grote dromen. Ze besluiten om het pand te kopen en er een restaurant te beginnen. Maar vastberadenheid alleen is niet voldoende om hun dromen te verwezenlijken… Lees meer.

Benieuwd naar deze film? De redactie van Frankrijk.blog.nl mag maar liefst 5 x 2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten voor Une Vie Meilleure is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Guillaume Canet is niet alleen acteur, maar ook regisseur. Zo regisseerde hij de best bezochte film in Frankrijk in 2010. Welke film (die in 2011 in Nederland uitkwam) was dat?
A) Skyfall
B) Amour
C) Les Petits Mouchoirs

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Une Vie Meilleure”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 18 januari 2013. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Guillaume Canet schittert in Une Vie Meilleure
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win vrijkaarten voor Midnight in Paris!
Lees ook:Win vrijkaarten La guerre est déclarée!

Geen reacties // Reageer