Win DVD Le Bruit des Glaçons!

Fans van Oscar-winnaar Jean Dujardin (The Artist) opgelet! De Franse steracteur is nu te zien in Le Bruit des Glaçons (“het geklingel van ijsblokjes”), een gitzwarte tragikomedie over het noodlot en de liefde, van de Franse regisseur Bertrand Blier.

Dujardin speelt de beroemde schrijver Charles Faulque, die in een omheinde villa buiten de stad woont, afgesloten van de rest van de wereld. Daar leeft hij op de wijn, die hij constant meezeult in een met ijs gevulde koeler. Zijn gezin heeft hem verlaten en zijn enige gezelschap is een jong Russisch ding en zijn trouwe huishoudster. Maar dan belt een ongewenste vreemdeling aan. Dit noodlot in menselijke vorm is niet meer weg te krijgen. Sterker nog, het krijgt al snel gezelschap…

Benieuwd naar de film? Frankrijk.blog.nl mag drie DVD’s weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD van Le Bruit des Glaçons, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
In welke van onderstaande films was de Franse steracteur Jean Dujardin NIET te zien?

A) The Artist
B) Les Infidèles
C) Intouchables

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Le Bruit des Glaçons”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 17 december 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de dvd thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Le Bruit des Glaçons. Regie: Bertrand Blier. Met: Jean Dujardin, Albert Dupontel, Anne Alvaro. Genre: Drama, komedie. Lengte: 84 minuten. Prijs DVD: vanaf € 13,50.

Lees ook:Win dvd The Artist!
Lees ook:Win vrijkaarten Les Infidèles!
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win vrijkaarten Une Vie Meilleure!
Lees ook:Win DVD-box Jacques Tati Collectie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>