Win filmpakket Cloclo!

Iedereen kent My Way van Frank Sinatra, maar wist je dat de echte schepper van dit wereldberoemde nummer de Franse superster Claude François is? Hij schreef het origineel, Comme d’Habitude, in 1967. Claude François stond vooral bekend als Cloclo. Weinig levens hebben zo tot de verbeelding gesproken als dat van hem. Met de verkoop van miljoenen platen en diverse wereldhits werd Cloclo een mythe van de Franse muziek. De nieuwe film Cloclo, die nu te zien is in de bioscoop, focust op een aantal sleutelmomenten in het leven van Claude François: zijn aankomst in Parijs en zijn eerste successen als chansonnier. Maar de film gaat verder en vertelt over de moeilijkheden met zijn vader en zijn bewogen relatie met familie en vrienden. Een authentiek en ontroerend portret van een icoon.

Benieuwd naar deze film? De redactie van Frankrijk.blog.nl mag twee filmpakketten weggeven! Ieder filmpakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film Cloclo en drie DVD’s, van de Franse films L’Enfant, Paris Je t’Aime en Les Choristes. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op het Cloclo Filmpakket is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Wat is de echte, volledige naam van Cloclo?

A) Claude François
B) Claude Colliot
C) Claude Monet

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Filmpakket Cloclo”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 12 augustus 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen het filmpakket thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win Frans filmpakket!
Lees ook:Win filmpakket À Perdre la Raison!
Lees ook:Win filmpakket Rien à déclarer!
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win vrijkaarten voor Midnight in Paris!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>