Win vrijkaarten Les Infidèles!

De nieuwste Franse komedie met steracteurs Jean Dujardin (The Artist) en Gilles Lellouche, Les Infidèles, gaat -de titel zegt het al- over vreemdgaan. De komedie bestaat uit zeven korte films, die twee dingen gemeen hebben: Dujardin en Lellouche spelen de hoofdrol, en ze gaan aan de lopende band vreemd. Elke film werpt een ander licht op overspel. Zo is Dujardin in de ene film een loser die tijdens een congres wanhopig met iedere vrouwelijke collega probeert aan te pappen, maar steeds wordt afgewezen. En laat een filmpje met Lellouche zien dat een jongere minnares erop na houden nog niet zo gemakkelijk is – zeker niet als zij alleen maar wil stappen met haar studiemaatjes. In weer een andere korte film zijn Dujardin en Lellouche juist twee coole players die elke avond een andere vrouw in hun bed hebben. (Lees de gehele filmrecensie).

Benieuwd naar deze film? De redactie van Frankrijk.blog.nl mag 2 x 2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten voor Les Infidèles is de volgende prijsvraag beantwoorden:

De Franse acteur Jean Dujardin won eerder dit jaar een Oscar voor zijn rol in een zwart-witfilm. Hoe heette die film?
A) The Artist
B) Intouchables
C) Midnight in Paris

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Les Infidèles”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 9 augustus 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Filmrecensie Les Infidèles
Lees ook:Win DVD Le Bruit des Glaçons!
Lees ook:Win dvd The Artist!
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>