Win vrijkaarten Le Fils de l’Autre!

Een feelgood-film over de Joods-Palestijnse kwestie, dat klinkt niet eenvoudig om te realiseren en dat is het ook niet. Toch is de Franse regisseur Lorraine Levy daarin geslaagd. In het drama Le Fils de l’Autre staat de kwestie zelf dan ook niet zozeer centraal, maar een human interest-verhaal. De 18-jarige Joseph (Jules Sitruk) woont met zijn ouders Orith (Emmanuelle Devos) en Alon (Pascal Elbe) in een voorstad van Tel Aviv. Als hij zijn dienstplicht bij het Israëlische leger wil starten, wijst de bloedtest uit dat Joseph niet de biologische zoon van Orith en Alon is. Wat blijkt? Hij is kort na zijn geboorte in een kliniek per ongeluk verwisseld met een andere baby, Yacine (Medhi Dehbi). Die is op zijn beurt opgegroeid in de Westelijke Jordaanoever bij het Palestijnse koppel Said (Khalifa Natour) en Leila (Areen Omari). (Lees de gehele filmrecensie).

Benieuwd naar deze film? De redactie van Frankrijk.blog.nl mag 2 x 2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten voor Le Fils de l’Autre is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Joseph groeit in de film op in een grote stad in Israël. Welke stad is dat?
A) Jeruzalem
B) Tel Aviv
C) Marrakech

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Le Fils de l’Autre”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 15 juli 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Le Fils de l’Autre verschijnt op DVD
Lees ook:Filmrecensie Le Fils de l’Autre
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>