Win DVD Poulet aux Prunes!

Vanaf nu verkrijgbaar op DVD: de Franse film Poulet aux Prunes. Het verhaal gaat over de laatste week uit het leven van Nasser-Ali. Flashbacks uit zijn eigen geschiedenis, maar ook flash forwards uit de toekomstige levens van zijn kinderen flitsen voorbij. Door de verschillende herinneringen en vooruitblikken wordt duidelijk waarom hij heeft besloten uit het leven te stappen.

Van deze film mag Frankrijk.blog.nl drie DVD’s weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD van Poulet aux Prunes, is de volgende prijsvraag beantwoorden: Poulet betekent kip. Maar wat betekent prunes?

A) Pruimen
B) Druiven
C) Bonbons

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Poulet aux Prunes”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 25 juni 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de dvd thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Poulet aux Prunes. Regie: Marjane Satrapi, Vincent Paronnaud. Met: Mathieu Amalric, Isabella Rossellini, Golshifteh Farahani. Lengte: 91 min. Genre: Drama.

Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win DVD-box Jacques Tati Collectie!
Lees ook:Win Frans filmpakket!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>