Win DVD Copacabana!

De Franse steractrice Isabelle Huppert mag dan bijna zestig jaar zijn; ze is nog lang niet van plan om te stoppen met werken. En gelukkig maar. Momenteel schittert ze opnieuw in een Franse komedie: Mon pire cauchemar. Ze speelt Agathe, directrice van een prestigieuze stichting voor hedendaagse kunst en een echt ijskonijn. Patrick (Benoît Poelvoorde) is alles wat zij niet is. Hij leeft van klusjes en de bijstand en heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. Agathe en Patrick hebben echter één ding gemeen: ze hebben allebei een zoon, en die zonen zijn met elkaar bevriend. Daarom moeten Agathe en Patrick een manier vinden om op een beschaafde manier met elkaar om te gaan. Dat blijkt uiteindelijk beter te gaan dan ze van tevoren hadden verwacht… (Lees de gehele filmrecensie).

Ter promotie van Mon pire cauchemar mag Frankrijk.blog.nl maar liefst vijf DVD’s weggeven van een andere komedie met Isabelle Huppert: Copacabana. In deze film speelt Huppert de vrolijke en excentrieke Babou, die werkloos is, maar zich nooit zorgen maakt over haar sociale status. Wanneer ze ontdekt dat haar dochter haar niet op haar huwelijk wil uitnodigen omdat ze zich voor haar moeder schaamt, besluit Babou haar leven te beteren. (Lees de volledige filmrecensie). Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
In Mon pire cauchemar speelt Isabelle Huppert de rol van Agathe. Wat is haar beroep?

A) Zangeres
B) Directrice
C) Lerares

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “DVD Copacabana”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m donderdag 31 mei 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de dvd thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Mon Pire Cauchemar verschijnt op DVD
Lees ook:Filmrecensie Mon pire cauchemar
Lees ook:Win DVD Copacabana!
Lees ook:Filmrecensie: Copacabana
Lees ook:Win vrijkaarten voor première Copacabana!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>