Win DVD Polisse!

Sinds deze week verkrijgbaar op DVD: de Franse film Polisse. Het drama van de Franse regisseur Maïwenn volgt een groep politieagenten uit het Zedenteam van het politiekorps in Parijs. Kleine kinderen die zijn misbruikt door hun opa of sportleraar, moeders die hun kinderen mishandelen of ontvoeren, en tieners die het slachtoffer zijn van groepsverkrachting: het is dagelijkse kost voor het team. De zaken die aan bod komen in de film, zijn gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen. (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijk.blog.nl mag drie DVD’s weggeven van Polisse! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD, is de volgende prijsvraag beantwoorden:

In welke stad speelt de film zich af?

A) Marseille
B) Parijs
C) Lyon

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “DVD Polisse”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 24 mei 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de dvd’s thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Polisse. Regie: Maïwenn. Met: Maïwenn, Marina foïs, Karin Viard, Joey Starr. Genre: Drama. Lengte: 127 minuten.
De film is vanaf 7 mei verkrijgbaar op DVD. Prijs: € 17,99. De DVD is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Lees ook:Win Frans filmpakket!
Lees ook:Win DVD Poulet aux Prunes!
Lees ook:Win DVD Ma part du Gâteau!
Lees ook:Win DVD Le Gamin au Vélo!
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>