Win dvd The Artist!

De Franse filmhit The Artist, die is bekroond met o.a. de Oscar voor Beste Film, is vanaf nu verkrijgbaar op DVD in Nederland. De stomme zwart/witfilm van de Franse regisseur Michel Haznavicius speelt zich af in Hollywood in 1927. George Valentin (glansrol van Jean Dujardin) is knap, charismatisch en de grote ster van de ‘stomme film’. Wanneer de geluidsfilm echter zijn intrede maakt, raakt de carrière van George in het slop. Drank en armoede brengen hem verder in verval.

De carrière van de opkomende jonge actrice Peppy Miller (Bérénice Bejo) schiet juist als een raket omhoog. Zij biedt hulp aan George om terug op het witte doek te verschijnen en spoort hem aan danser te worden. Samen proberen zij de weg naar de top te vinden.

Frankrijk.blog.nl mag drie DVD’s weggeven van The Artist! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD, is de volgende prijsvraag beantwoorden:

In welke komische serie was Jean Dujardin van 1999 tot 2003 dagelijks op de Franse televisie te zien?

A) Un gars, une fille
B) Fais pas ci, fais pas ça
C) The Voice: la plus belle voix

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “The Artist”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 2 april 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de dvd’s thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

The Artist. Regie: Michel Haznavicius. Met: Jean Dujardin, Bérénice Bejo. Genre: stomme film, komedie, drama. Lengte: 100 minuten.
De film is vanaf 16 maart verkrijgbaar op DVD en Blu-ray bij o.a. Bol.com. Prijs: € 16,99.

Lees ook:The Artist maakt kans op tien Oscars
Lees ook:The Artist grote winnaar Oscars
Lees ook:The Artist grote winnaar Césars
Lees ook:Win DVD Le Bruit des Glaçons!
Lees ook:Win vrijkaarten Les Infidèles!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>