Win vrijkaarten Intouchables!

De Franse film Intouchables, met ruim 19 miljoen bezoekers de grootste hit van dit moment in Frankrijk, draait vanaf 22 maart in de bioscoop in Nederland. Het komische drama gaat over miljonair Philippe (François Cluzet) die in een rolstoel zit. In hartje Parijs woont hij in een kast van een huis. Driss (Omar Sy) woont daar ver vandaan, in één van de grimmige voorsteden. De jonge Senegalees leeft van een uitkering. Maar wie bijstand wil, moet solliciteren. Zo wordt Driss plotseling de persoonlijke verzorger van Philippe. Met zijn tomeloze energie zet hij Philippes stijve huishouden al snel op z’n kop. Maar ook Driss’ leven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Frankrijk.blog.nl mag drie x twee vrijkaarten van deze film weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten voor Intouchables is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Een van de hoofdrollen in Intouchables wordt vertolkt door de Franse steracteur François Cluzet, die tientallen films op zijn naam heeft staan. In welke film speelde hij níet mee?

A) Les Petits Mouchoirs
B) Blanc Comme Neige
C) Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Intouchables”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 22 maart 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Intouchables best bezochte Franse film ooit
Lees ook:Miljoen bezoekers voor Intouchables
Lees ook:Intouchables trekt 146.000 bezoekers
Lees ook:Filmrecensie Intouchables
Lees ook:Dé Franse filmhit van het jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win vrijkaarten Intouchables!

  1. BigX070

    Ik heb vanmiddag “Intouchables” gekeken. Geweldig mooi film waarvan de acteerwerk, dialogen en soundtrack prachtig samen komen op het grote scherm. Een echte aanrader!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>