Win DVD Le Gamin au Vélo!

Vanaf deze week verkrijgbaar op DVD: de prachtige film Le Gamin au Vélo. In dit drama staat Cyril centraal. Hij is bijna twaalf en wil maar één ding: zijn vader terugvinden die hem in een kindertehuis heeft gestopt. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij Samantha. Ze runt een kapperszaak en is bereid om hem in het weekend in huis te nemen. Cyril beseft nog niet dat Samantha echt om hem geeft, maar heeft haar liefde nodig om zijn woede te sussen.

Frankrijk.blog.nl mag drie exemplaren van Le Gamin au Vélo weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op één van deze DVD’s, is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Vélo betekent fiets. Welk Frans woord heeft dezelfde betekenis?

A) Une bike
B) Une bicycle
C)  Une bicyclette

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Le Gamin”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 18 december 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de DVD thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Le Gamin Au Vélo. Regie: Jean-Pierre & Luc Dardenne. Met: Cécile de France, Jérémie Renier. Lengte: 87 min. Genre: Drama. De DVD is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Lees ook:Win DVD Polisse!
Lees ook:Win DVD Poulet aux Prunes!
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win DVD-box Jacques Tati Collectie!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win DVD Le Gamin au Vélo!

  1. Eliane

    Ik heb de dvd vandaag ontvangen, heel erg bedankt! :)

      /   Reply  / 
  2. Helene van Santen Auteur

    Graag gedaan! Geniet van de film! :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>