Win DVD-box Jacques Tati Collectie!

Drie klassieke topfilms van de Franse regisseur Jacques Tati in één DVD-box: dat is de Jacques Tati Collectie. De DVD-box bevat de films Les Vacances de M. Hulot, Mon Oncle en Playtime. Frankrijk.blog.nl mag twee exemplaren van deze DVD-box weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de Jacques Tati Collectie, is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Mon Oncle won in 1959 een belangrijke filmprijs. Welke was dat?

A) Oscar
B) Gouden Kalf
C) Gouden Lola

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Jacques Tati Collectie”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 5 december 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de DVD-box thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!
Lees ook:Win DVD Les vacances de M. Hulot!
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win schort Haute Cuisine!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>