Win DVD Tomboy!

Vanaf deze week verkrijgbaar op DVD: de Franse film Tomboy. In dit drama staat het 10-jarige meisje Laure centraal. Ze is net met haar ouders en zusje Jeanne naar een stadje aan de buitenrand van Parijs verhuisd. Tijdens de zomervakantie, wanneer alle kinderen uit de buurt buiten spelen, voelt Laure zich buitengesloten. Totdat ze Lisa, ook 10 jaar, ontmoet. Vanaf hun eerste gesprek is Lisa ervan overtuigd dat Laure een jongen is. De jongensachtige Laure, die altijd is gekleed in een spijkerbroek en een T-shirt, gaat hierin graag mee en stelt zich voor als Michael.

Lisa introduceert Michael bij de kinderen uit de buurt en al snel is ‘hij’ één van hen. Het wordt echter steeds moeilijker voor Laure om haar geheim te bewaren. Want wat moet ze doen met haar ‘lege’ zwembroekje als ze door de jongens wordt meegevraagd naar het zwembad? En hoe gaat ze om met de gevoelens die Lisa voor Michael krijgt? Als Laure’s zusje Jeanne haar leugen ontdekt, wordt de situatie helemaal gecompliceerd voor Laure. (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijk.blog.nl mag drie DVD’s van Tomboy weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
De Franse regisseur Céline Sciamma behaalde voor Tomboy succes met een andere film. Welke was dat?

A) Potiche
B) L’arnacoeur
C) Naissance des pieuvres

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “DVD Tomboy”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 18 november 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de DVD thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win vrijkaarten voor de film Tomboy!
Lees ook:Filmrecensie Tomboy
Lees ook:Korting voor moeders bij voorpremière Tomboy
Lees ook:Win DVD Polisse!
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>