Franse minister-president Manuel Valls komt naar Den Haag

Minister-president Rutte ontvangt vrijdagavond 31 oktober de Franse minister-president Manuel Valls op het Catshuis in Den Haag.

Het is de eerste keer dat minister-president Valls een bezoek brengt aan Nederland. Tijdens hun ontmoeting spreken minister-president Rutte en minister-president Valls onder andere over de Europese samenwerking om ervoor te zorgen dat de Europese Unie zich concentreert op de hoofdzaken, waaronder het bevorderen van economische groei en werkgelegenheid.

Het bezoek onderstreept de goede banden tussen Nederland en Frankrijk. Minister-president Rutte zal met minister-president Valls ook spreken over de bilaterale samenwerking op economisch en cultureel gebied in navolging van het bezoek dat president Hollande afgelopen januari aan Nederland bracht.

Lees ook:Franse president Hollande komt naar Nederland
Lees ook:Willem-Alexander en Maxima gaan naar Frankrijk
Lees ook:Koningspaar Willem-Alexander en Maxima samen met Rutte naar herdenkingen in Normandië
Lees ook:Hollande in Holland
Lees ook:François Hollande in China

1 Reacties // Reageer

One thought on “Franse minister-president Manuel Valls komt naar Den Haag

  1. jos van veen

    Nou en??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>