Alle ogen gericht op knappe Koningin Rania van Jordanië in Frankrijk

President François Hollande ontving deze week koning Abdallah II van Jordanië op het Elysée in Parijs. De ogen van de Fransen waren echter gericht op de altijd knappe Koningin Rania.

Rania ging gekleed in een paarse jurk met hoge stilettohakken. Jordanië mag dan een moslimland zijn, waarbij men gelooft dat de Koning rechtstreeks afstamt van de profeet Mohammed, de Koningin kleedt zich Westers en chique. Hulde voor dit fashionstatement!

Koningin Rania

Het bezoek was volgens de officiële lezingen “ter inzet van een sterke en vriendelijke bilaterale band tussen Frankrijk en het Koninkrijk Jordanië,” dank aan de “vruchtbare samenwerking in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties tussen de twee landen en de “internationale mobilisatie om te vechten tegen terroristische organisaties en radicale groeperingen die regionale en mondiale veiligheid bedreigen.”

Meer foto’s van Rania bij ParisMatch.

Lees ook:Willem-Alexander en Maxima gaan naar Frankrijk
Lees ook:Franse minister-president Manuel Valls komt naar Den Haag
Lees ook:Franse president Hollande komt naar Nederland
Lees ook:Obama in de bres voor Queen Elizabeth
Lees ook:Koningspaar Willem-Alexander en Maxima samen met Rutte naar herdenkingen in Normandië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>