Madonna tegen Marine le Pen van Front National

Madonna heeft op Instagram boos gereageerd op de overwinning van Marine Le Pen met het Front National bij de Europese verkiezingen. Front National kreeg maar liefst 26% van de stemmen en mag nu zitting nemen in het Europees Parlement. Maddy is het er duidelijk niet mee eens en postte: Russia. Ukraine. Venezuela ………., now France?!!!!! #fight Fascism #fightdiscrimination #fightlynchmobmentality #fighthatred #fightdorffreedom #revolutionofloveBlijkbaar houdt onze zangeres ervan om in hashtags te praten. Maakt niet uit, de boodschap is duidelijk: Weg met fascistische partijen. En daar ben ik het mee eens: Wat denken die Fransen, dat je met haat voor buitenlanders internationaal kunt handelen? En Fransen die tegen de EU zijn? Weten ze dan niet, dat zij alle landbouwsubsidies krijgen? Je kunt het ook positief bekijken: Maar liefst 74 procent van de Fransen is tegen Le Pen en haar consorten en heeft niet op de rechtse partij gestemd. Laat dat hopelijk zo blijven en laat meer sterren voorbeeld nemen aan Madonna. Wellicht kunnen zij met hun invloed mensen ervan overtuigen dat extreem rechts nooit de goede weg is naar een duurzame toekomst.

Lees ook:Peiling: Sarkozy verliest verkiezingen
Lees ook:Madonna covert Jacques Brel
Lees ook:Le Pen woedend op Madonna
Lees ook:François Hollande wint eerste ronde presidentsverkiezingen
Lees ook:Jean-Marie Le Pen treedt af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>