Boot in Parijs op de Seine kost 1,5 miljoen euro

Niet alleen de appartementen in Parijs zijn schrikbarend duur geworden de afgelopen jaren, ook de boten zijn nu onbetaalbaar. Vroeger woonden oud-schippers op de boten, maar tegenwoordig willen ook hippe mensen schommelend in slaap vallen. Helaas zijn er maar weinig ligplekken en stijgt de prijs van de woonboten enorm, soms tot wel 1,5 miljoen euro. Lees verder op Bootblog.

Lees ook:De mooiste boten zijn in St. Tropez
Lees ook:Jackpot: Fransman wint half miljoen euro met kraslot
Lees ook:Nu al voor meer dan 307 miljoen verkocht aan YSL kunst
Lees ook:Nieuw hip drankje: Wijn uit een blikje met grapefruit-smaak
Lees ook:Fransman wint 42 miljoen met loterij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>