Jackpot: Fransman wint half miljoen euro met kraslot

Een Fransman uit het dorpje Montmarault in Midden-Frankrijk heeft afgelopen zaterdag een half miljoen euro gewonnen met een kraslot. Het is de hoogst mogelijke prijs die je kunt winnen met een kraslot in Frankrijk.

Hij won de half miljoen euro met het kraslot Cash dat vijf euro kost. De winnaar wil graag anoniem blijven, de verkoper van het lot vertelt dat het gaat om een man die al vijftig jaar in de regio woont en niet veel geld heeft. “Hij is een reguliere speler, die soms een klein bedrag wint, maar nog nooit een grote prijs had binnen gehaald.” De winnaar gaat een groter huis kopen en zijn kinderen verwennen, aldus de lotenverkoper.

De laatste keer dat iemand de jackpot van 500.000 euro won in Frankrijk was in 2012 in Néris-les-Bains, ook in Midden-Frankrijk.

 

 

Lees ook:Fransman wint 42 miljoen met loterij
Lees ook:Man wint lotto voor de tweede keer
Lees ook:Thierry Henry gaat 30 miljoen euro verdienen als commentator
Lees ook:L’Oréal is grootste beautybedrijf ter wereld
Lees ook:Half miljoen voor stuk trap Eiffeltoren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>