Sexy Franse brandweermannen zingen ‘Call me baby’

De Franse brandweer weet wel hoe ze aandacht moeten krijgen: Door een video in half ontbloot bovenlijf te zingen. Nou ja, eigenlijk playbacken. Ze hebben een clip gemaakt met het nummer ‘Call me baby’, maar dan met de titel Call 18, het Franse telefoonnummer voor de brandweer. Het was een cadeautje voor een collega, maar de baas vond het minder leuk. Nadat de video een hit werd, kregen ze een standje van de baas. Welk standje weten we niet precies, haha. De video is dus een hit op youtube en inmiddels meer dan 70.000 keer bekeken. Sexy muziek en sexy mannen!

Lees ook:‘Franse vrouwen veel beter achter het stuur’
Lees ook:Franse mannen dansen beter op hoge hakken dan vrouwen (Video!)
Lees ook:Man aangehouden wegens drone onder Eiffeltoren
Lees ook:Sexy striptease op tv gaat te ver volgens Franse waakhond
Lees ook:Vrouw poseert sexy op Franse Marktplaats om jurk te verkopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>