Franse bar schenkt 60 soorten water

Een bar die alleen maar water schenkt, het klinkt een beetje raar en dat is het natuurlijk ook. Maar het bestaat echt. De Colette water-bar in Parijs heeft zestig soorten water op het menu staan uit alle windstreken van de wereld. De flessen water kosten gemiddeld tussen de drie en acht euro, maar er zitten ook unieke uitschieters bij. Zo kost een een fles Elsenham uit Engeland 11 euro. Naast water serveert de bar ook hapjes en champagne, voor wie toch liever iets sterkers drinkt dan een glaasje eau.

 

Lees ook:Top Gear krijgt Franse versie op televisie
Lees ook:Nieuw: boekbox met reisgidsen op thema
Lees ook:Tanken wordt tijdelijk goedkoper in Frankrijk
Lees ook:Fotowedstrijd: mijn mooiste vakantiefoto (6)
Lees ook:Benzine in Frankrijk duurder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>