LOL: Leukste memes over Frankrijk

Amerika en de Fransen: Het gaat niet altijd goed. Maar de Engelssprekende natie kan ook grappig zijn en op internet zijn de leukste en grappigste memes te vinden over Frankrijk. Hier een rijtje met de grappigste plaatjes die wij vonden over Frankrijk.

Lees ook:De beste Franse foto’s
Lees ook:Internet? Minitel!
Lees ook:Het raamuitzicht van de Fransen
Lees ook:Voed je kinderen op zoals de Fransen dat doen
Lees ook:Topreclame van Heineken in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>