Muscadet bestaat 50 jaar en stopt echte zeilboot in fles

De Franse wijn Muscadet bestaat 50 jaar en heeft daarom een zeilboot van de Mini Transat in een fles voor de Salon Nautique in Parijs gelegd. De Salon Nautique is de grootste bootshow van Europa en meer dan 240.000 botenliefhebbers bezoeken ieder jaar de beurs in complex Porte des Versailles. De Mini Transat is een beroemde zeilrace, waar vooral veel Fransen aan meedoen. Het is een grappig idee om een echte zeilboot in een fles te stoppen. De boot is te koop tijdens de Salon Nautique en de opblaasfles ook, grappig!

Lees ook:Bootjes kijken in Porte Versailles Parijs
Lees ook:Rolls-Royce van Brigitte Bardot te koop
Lees ook:Meer dan 300 stand-up-paddlers over de Seine in Parijs
Lees ook:Typisch Frans (deel 1)
Lees ook:Excuses Bel aan gehandicapten om reclamecampagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>