Baby gevonden in koelkast

Een man uit Moselle dacht een vriendin van hem, die was opgenomen in het ziekenhuis, te helpen door haar huis voor haar op te ruimen. In het appartement deed hij echter een macabere ontdekking: in de koelkast vond hij het lichaam van een baby, dat in een plastic zak gewikkeld was. Dat meldt Le Point.

De man waarschuwde meteen de politie, die later vaststelde dat het kindje in de eerste twee weken van mei geboren moet zijn. Het is nog onduidelijk of het babytje dood geboren is of niet. Of de huurster van het appartement er iets mee te maken heeft, is ook nog niet duidelijk: zij is nog niet ondervraagd omwille van haar gezondheid.

Lees ook:Lichaam gevonden in vriezer
Lees ook:Hoogzwangere Carla Bruni: ‘Ik zit er doorheen’
Lees ook:Vrouw vergeet baby in auto
Lees ook:Marion Cotillard 2 weken na bevalling weer aan het werk
Lees ook:‘Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>