Spookrijder in rolstoel op snelweg Frankrijk

De Franse politie heeft gisteravond in de zuidelijke Var-streek een 48-jarige fysiek gehandicapte man tegengehouden die met zijn elektrische rolstoel op de autoweg A57 in tegengestelde richting reed. Hij zou hebben geprobeerd om op die manier zelfmoord te plegen, zo is vandaag door De Morgen van de politie vernomen.

De 'spookrijder' reed rond 23 uur op de autosnelweg tussen Solliès-Pont en Toulon. Hij wilde er naar eigen zeggen een einde aan maken na een ruzie met zijn echtgenote, maar belde voordat hij de snelweg opreed, eerst vast zelf de politie. 

Lees ook:Vier kinderen omgekomen bij ongeluk op snelweg
Lees ook:Opnieuw speleoloog vast in Frankrijk
Lees ook:Zeven doden bij aanrijding op snelweg
Lees ook:Nederlandse student verdwijnt in Frankrijk
Lees ook:Ruzie L’Oréal-erfgename en dochter bijgelegd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>