Oud & Nieuw-feesten en festivals in Franse skigebieden

©LesPortesduSoleil Matthieu Vitré

Voor veel wintersportgangers is de après-ski minstens zo belangrijk als het skiën zelf. In de bekende Franse skigebieden zijn daarom volop feesten gepland: van Oud & Nieuw tot festivals in het voorjaar.

Festivals
In skidomein Portes du Soleil luisteren verschillende muziekstijlen dit jaar de pistes op. Allereerst is er het Rock The Pistes Festival van 20 t/m 24 maart 2013. Later in het seizoen verwelkomt Les Portes du Soleil de beste jazzmuzikanten van de wereld tijdens Jazz Up van 6 t/m 12 april 2013. In Chamonix keert dit jaar het Black Weekend terug: van 7 tot 10 maart 2013 komen muzikanten, skiërs en kunstenaars samen tijdens dit bijzondere culturele evenement. Een unieke combinatie.

Succesformule
De La Folie Douce-barren in Val d’Isère en Val Thorens zijn al jaren een groot succes. Er is nu goed nieuws voor feestgangers in Méribel, want deze succesformule van lekker eten en goed clubben komt dit jaar ook naar dit dorp. De bar komt bij het middenstation van de nieuwe Saulire Expresslift en opent in december zijn deuren.

Oud & Nieuw
Hoe beter het nieuwe jaar in te luiden dan feestend in de sneeuw op een groot podium met  andere feestgangers. Dat kan dit jaar op veel plekken:

• Dance Party on the Snow in Courchevel
• Nuit du Pompon Rouge in La Plagne
• Boots Party in Les Contamines Montjoie
• Nouvel An Party in Praz sur Arly
• Fire Mix party met Martin Solveig in Tignes
• Revival Party in Samoëns

Bekijk een overzicht van alle evenementen deze winter in Savoie Mont Blanc.

Lees ook:Culinair evenement in Châtel
Lees ook:Isola 2000 in Franse Alpen bestaat 40 jaar
Lees ook:Valentijnsdag in de Franse bergen
Lees ook:Wintersportseizoen beleeft vliegende start in Frankrijk
Lees ook:Afrojack draait op Dutchweek in Val Thorens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>