Topmodel Lare Stone sexy in Franse Marie Claire

Het Nederlandse topmodel Lara Stone staat sexy in de Franse Marie Claire van de maand mei 2015. De 31-jarige moeder werd gefotografeerd door Eline Kechicheva die haar fotoreportage ‘Een vroege zondagochtend’  noemde. Daarnaast gaf Lara een interview over hoe ze het voor elkaar krijgt er zo goed uit te zien.

Lara Stone werd voor de fotoshoot gestyled door Anne-sophie Thomas, in onder andere een doorkijkblouse met een spijkerbroek. De Franse Marie Claire is in Nederland onder andere bij Bruna verkrijgbaar.

=

Lees ook:Brabantse Lara Stone exclusief in Franse Vogue
Lees ook:Lara Stone wint rechtszaak Franse Playboy
Lees ook:Lara Stone klaagt Franse Playboy aan
Lees ook:Lara Stone voor 7e keer op cover Vogue Paris
Lees ook:Vogue Paris bestaat 90 jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>