Vanessa Paradis in nieuwe reclame Chanel

Vanessa Paradis is te bewonderen in een nieuwe reclame van Chanel. De actrice/zangeres debuteerde als model voor het Franse modehuis in 1991, toen ze door fotograaf Jean-Paul Goude werd gefotografeerd in een gouden kooi voor het parfum Coco. 

Bijna 25 jaar later, is de ex-vriendin van Johnny Depp, gekozen voor de campagne rondom de nieuwste ​​collectie handtassen. Ook Kristen Stewart en Alice Dellal maken reclame voor de tassen van Chanel. Het trio is de nieuwe muze van Karl Lagerfeld en zullen veelvuldig te zien zijn voor de campagne rondom accessoires van de Lente / Zomer 2015 collectie.

Eerdere reclame van Chanel met Vanessa Paradis

 

Lees ook:Lily-Rose Depp gezicht van Chanel
Lees ook:Vanessa Paradis geeft akoestische concerten
Lees ook:H&M showt tijdens Paris Fashion Week
Lees ook:Chanel presenteert lente/zomercollectie 2011
Lees ook:‘Reclame Chanel te sexy voor kinderen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>