In drie stappen voldoen aan de mode van St. Tropez

St. Tropez is de hotspot van de Franse côte d’azur en heeft zelfs zijn eigen modebeeld. Maar wat is die mode? Hier drie tips om eruit te zien als een chique Franse dame aan het strand:

1. Draag chique maar comfortabele sandalen, want je moet ieder moment klaar zijn om naar het strand te gaan. Dus geen hoge hakken, maar comfi sandalen.

2. Kies voor veel accessoires, zoals een horloge, een dure tas, een grote hoed, een armband, een ketting. Allemaal in zomerse sfeer.

3. Kies voor loszittende hippie-achtige kleding, die er toch chique uitziet. Ja, dat is een beetje zoeken, maar denk aan blauw/witte streepjes, witte broeken, loszittende shirtjes, maar dan wel allemaal van een duur merk zoals Tommy Hilfiger semi-duur zoals NafNaf.

Nog een laatste tip: Houd het speels. Iedereen is op vakantie, het is zomer en je bent in St. Tropez! Vrolijk, speels en altijd Brigitte Bardot in het achterhoofd houdend kleed jij je als een ware St. Tropez muze.

 

Lees ook:Chanel opent winkel in 19e eeuwse villa in St. Tropez
Lees ook:Nederlandse ontwerpers beroemd in Frankrijk
Lees ook:Magnum opent privé-strand voor filmsterren in Cannes
Lees ook:Exclusieve foto’s van Brigitte Bardot en Catherine Deneuve in St. Tropez gevonden
Lees ook:Paris Plage: Waar kun je zonnen aan de Seine?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>