Top 3 van de beste Franse modereclames voor het najaar 2014

Frankrijk staat bekend om de mooie modeplaatjes, de chique reclames en een sublieme stijl. Voor het komende najaar zijn de nieuwe reclames voor in de modetijdschriften gelanceerd en dat is nieuws in Frankrijk. Hier op Frankrijkblog de beste drie Franse modereclames voor het najaar 2014.

1. Lanvin

Lanvin heeft model Edie Campbell plus haar hele familie en aanhang ingeschakeld. Op de modeposters staan Edie Campbell, Sophie Hicks, Roddy Campbell, Olympia Campbell, Arthur Campbell, Joan Campbell, Jeremy Campbell en Otis Ferry gefotografeerd door Tim Walker. De moeder van het model, Sophie Hicks, is voormalig redacteur van Vogue dus ook geen onbekende in modeland.

2. Louis Vuitton

Louis Vuitton wist Charlotte Gainsbourg, Liya Kebede, Kirstin Kragh Liljegren, Jean Campbell (weer die Campbell) en Freja Beha Erichsen te strikken. Niemand minder dan de beroemde fotografen Annie Leibovitz, Juergen Teller en Bruce Weber werkten mee aan de campagne. De ‘modellen’ zijn muses van de fotografen en ze mochten zelf bepalen hoe ze hen op de foto zette. Het zijn dus meer pop/rockfoto’s, dan modefoto’s, wat het amusant maakt om naar te kijken.

3. Chanel Crazy in Vogue

Vogue plaatste vandaag deze foto van Chanel op instagram. In het augustus nummer staat dit model, aangekleed door stylist Carlyne Cerf de Dudzeele. Lekker gek, hip, sportief en eigenlijk helemaal niet Chanel-achtig, dat we meer kennen van de zwart-wit foto’s van iele anorexia meisjes. Fijn dat daar afwisseling in komt.

Lees ook:Voor het eerst in 5 jaar weer een zwart model op de cover van Vogue
Lees ook:Louis Vuitton meest winstgevende luxemerk ter wereld
Lees ook:Rijkste man van Frankrijk koopt grootste krant van het land op
Lees ook:Brad Pitt model voor Chanel No 5
Lees ook:Transseksueel model naakt in Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>