Blake Lively in sexy kanten jurk in Cannes

Blake Lively is duidelijk de ster van het Filmfestival van Cannes. Stond ze eerder al in de schijnwerpers vanwege haar Angelina-Jolie-Been-Momentje, nu trok ze de aandacht door een opvallend sexy kanten jurk in Cannes. Lively is bekend van de serie Gossip Girls en heeft dus eigenlijk niks te zoeken op het elitaire filmfestival, maar ja, hoe meer sterren, des te beter denken ze in Zuid-Frankrijk. Dus mag de ranke dame iedere avond de show stelen in een andere creatie. Doet ze goed!

Lees ook:Blake Lively heeft een ‘Angelina-Jolie-been’ op rode loper Cannes
Lees ook:Steven Spielberg juryvoorzitter Filmfestival Cannes
Lees ook:De jurken op het Cannes Filmfestival 2011
Lees ook:De mooiste posters van het filmfestival Cannes
Lees ook:ADV: Vakantie tijdens het Filmfestival in Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>