Chanel opent winkel in 19e eeuwse villa in St. Tropez

Modehuis Chanel opent een chique winkel in een 19e eeuwse villa in de Zuid-Franse badplaats Chanel. De winkel ligt om de hoek van de oude haven en Place des Lices, in het oude herenhuis La Mistralée. St. Tropez is een ware trekpleister voor de rijke jetset, dus niet zo gek dat Chanel hier een nieuwe vestiging opent. In de winkel komen zowel Prêt-à-Porter stukken als aparte collecties te hangen. De komende weken worden vaste klanten uitgenodigd om exclusieve stukken te bewonderen. De winkel is voorlopig alleen in het hoogseizoen open en sluit 6 oktober weer haar deuren. Bovendien is er iedere dag een middagsluitning tussen 13u30 en 15u30.

Adres: Chanel

1, avenue du Général Leclerc

83990 Saint-Tropez

Lees ook:Michael Kors opent winkel in Parijs
Lees ook:Abercrombie & Fitch opent winkel in Parijs
Lees ook:Louis Vuitton opent tijdelijke winkel op skistation Courchevel
Lees ook:Keira Knightley speelt Coco Chanel
Lees ook:Expositie Le Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>