Mysterieuze verdwijning van een bokser in Monaco

Monaco is in de ban van een mysterieuze verdwijning van een organisator van bokswedstrijden. De Engelse organisator verdween na een ruzie in een bar vorige week in het mini Prinsendom in Zuid-Frankrijk. De autoriteiten hebben bewakingsvideo’s bekeken en de haven uitgeplozen met duikers, maar tot nu toe niets gevonden.

De familie van de verdwenen Michael Graydon vindt dat de overheden niet voldoende doen en komen vandaag naar Monaco. Zijn ouders, verloofde met hun baby en zijn zus komen hem zoeken.

De voormalig bokser runt een bedrijf dat bokswedstrijden organiseert in Bristol en omgeving. De pas 29-jarige Michael werd zaterdag 21 februari om half twee ‘s ochtends gespot in de bar Rascasse in de Port Hercule van Monaco. Hij was samen met een vriend en duidelijk dronken, volgens de autoriteiten en getuigen. Hij kreeg op de wc ruzie met een andere gast en er vielen klappen. Graydon vervolgde in zijn eentje de weg richting de St. Devote kapel, waarna hij uit het zicht van de bewakingscamera’s verdween.

 

Michael Graydon zou de volgende dag zondag 22 februari aanwezig zijn bij een feest van de Kazachse Gennady Golovkin. De dag daarna zou hij het vliegtuig terugnemen naar Engeland, maar ook hier kwam hij niet opdagen.

Het departement van veiligheid in Monaco heeft een foto vrijgegeven en beschrijving van Michael: 1.75 meter lang, gespierd, bruin haar, getatoeëerd op zijn bovenlichaam en armen.

Monaco staat bekend om het hoge aantal miljonairs en vooral ook miljardairs die hun eigen veiligheidsmannen meenemen. Ook het aantal ‘louche’ zakenmannen uit bijvoorbeeld Rusland, is hier erg hoog. Niet de plek om in gevecht te komen op de wc met iemand, zo blijkt.

Zijn familie hoopt desondanks dat hij nog levend gevonden wordt en gaat affiches tot in Nice ophangen.

Lees ook:Zus van Monegaske vastgoedmagnaat Pastor neergeschoten in Nice
Lees ook:Film Grace van Monaco in première op Filmfestival van Cannes
Lees ook:Frankrijk zoekt 14-jarig meisje dat vermist wordt
Lees ook:Michael Kors opent winkel in Parijs
Lees ook:Biografie over het échte leven van Grace Kelly online

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>