Man pleegt zelfmoord met tweejarig dochtertje in zijn armen

Een 28-jarige man in Parijs heeft zelfmoord gepleegd door van de 21ste etage van een flat te springen. Hij hield zijn dochtertje van twee in zijn armen, waardoor ook zij de dood vond.

De lichamen werden gevonden door inwoners van de flat in het 13e arrondissement van Parijs. De vader liet een brief achter in zijn appartement, waarin hij uitlegde de pijnlijke scheiding met zijn vrouw niet aan te kunnen.

Een soortgelijk drama vond 23 september plaats in Mée-sur-Seine in departement Seine-et-Marne. Een 33-jarige moeder sprong van de vijfde verdieping met haar 4-jarige zoontje in haar armen. Zij stierf kort nadat de hulpdiensten ter plekke waren, haar kind overleed de volgende dag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

 

 

Lees ook:Parijse serieverkrachter bekent
Lees ook:Kinderen gered na val in Seine
Lees ook:De vijf beste restaurants aan het water
Lees ook:Frans model pleegt zelfmoord
Lees ook:Pasgeboren baby uit raam gegooid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>