Man ligt zes jaar dood in huis

De politie heeft het overschot van een man gevonden die al zes jaar dood in zijn eigen huis lag. De man van zestig werd vandaag dood aangetroffen in zijn huis in het appartementencomplex Christiana in het Franse bergdorp Molanès, gemeente Uvernet-Fours in de Alpes-de-Haute-Provence .

De politie denkt dat de man al sinds 2008 dood in zijn huis ligt, naar aanleiding van voedingsproducten en hun aankoopdatum. De buren sloegen alarm na stankoverlast uit het appartement. Zij hadden al eerder geklaagd, maar de politie had daarop geen actie ondernomen. Na zes jaar klagen, vond men het blijkbaar eindelijk tijd om eens op bezoek te gaan bij mijnheer. Waaraan de man is overleden, is niet bekend.

Lees ook:Man ligt drie jaar dood in appartement
Lees ook:Lichaam gevonden in vriezer
Lees ook:Baby gevonden in koelkast
Lees ook:ADV: Met een veilig gevoel op vakantie
Lees ook:Ouders ontdekken op kerkhof dat zoon dood is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>