Bruidegom gearresteerd: Bruid trouwt met broer van toekomstige man

Een vrouw in het Franse Toulon liet niets of niemand haar de dag van haar leven afnemen. Zelfs niet de arrestatie van haar toekomstige man! De 22-jarige bruid hoorde afgelopen maart slechts enkele uren voor de bruiloft dat haar vriend was opgepakt. Maar het huwelijk liet ze zich niet zomaar door de neus boren, ze trouwde simpelweg met zijn broer!

Helaas bleek het hier niet om een liefdeshuwelijk te gaan, maar om een ticket to France van de bruidegom. De toekomstige man van de bruid had al betaald voor een schijnhuwelijk, dus liet zijn broer in zijn plaats opdraven toen hij gevangen werd gezet.

De overheid kwam er al snel achter door de rare persoonsverwisseling van de bruidegom, dat het hier om een immigratiehuwelijk ging. De getrouwde Franse vrouw moet zich daarom 2 juli verantwoorden voor de rechtbank. Het nieuwe paspoort van de man ligt nu bij de overheid en hij heeft het land moeten verlaten.

 

Lees ook:Vrouw in coma na beroving Parijse metro
Lees ook:Man vergeet vrouw na plaspauze langs de weg
Lees ook:Franse vrouw steekt zich in brand na uitwijzing van vriend
Lees ook:Vrouw gered van wilde zwijnen
Lees ook:Man steelt identiteit broer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>