Nederlanderse spookrijder haalt 219 km/per uur in Frankrijk (Video)

Een Nederlandse spookrijder is in Frankrijk door de politie van de weg gehaald, nadat hij met 219 k/m per uur bellend over de vluchtstrook reed. Hij werd in de buurt van Bordeaux geflitst waar je 130 kilometer per uur mag rijden, mensen aan de andere kant van de weg filmden de waaghals.

Tijdens de politieachtervolging in Frankrijk trapte de man zijn gaspedaal nog verder in en haalde hij een snelheid van 230 kilometer per uur. Hij is aangehouden, zijn rijbewijs is ingetrokken en hij kreeg een boete van 750 euro. Zouden ze ook drugs gevonden hebben?!

Lees ook:Man (79) rijdt zestig jaar zonder rijbewijs
Lees ook:Rood = ho, ook in Frankrijk
Lees ook:‘Fransman mocht Sarkozy beledigen’
Lees ook:Man aangehouden wegens drone onder Eiffeltoren
Lees ook:Het Franse puntenrijbewijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>