Franse militaire wordt gefilmd onder de douche

Een Franse militaire is uitgemaakt voor deserteur, nadat ze officieel een klacht had ingediend bij de rechtbank. Ze werd gefilmd terwijl ze naakt onder de douche stond en had hiertegen bezwaar gemaakt.

Melanie werd gefilmd door haar baas na het bekijken van een voetbalwedstrijd. Hij kwam naar de douche toe. De volgende dag deed ze aangifte bij de politie. Tot haar verbazing werd niet hij, maar zij ontslagen. Daar laat de militaire het gelukkig niet bij zitten, ze voert nu een rechtzaak in Nantes tegen het Franse leger. Courage!

Lees ook:Parijse voetenfetisjist gearresteerd
Lees ook:Franse president verbijsterd over boodschap Obama
Lees ook:Kruis als moordwapen
Lees ook:Marion Cotillard met de dood bedreigd
Lees ook:Filmpje: spectaculaire vlucht Frans politiepaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>