Triest record: Duizend inbraken per dag in Frankrijk

Frankrijk heeft een triest record bereikt: Per dag worden er 1000 inbraken gemeld. In 2013 was er een toename van 6,4% in stedelijk gebied en 4,7% in landelijk gebied. Sommige politici zeggen dat de stijging komt door het openstellen van de grenzen in Europa, anderen houden het erop dat de crisis schuldig is. In ieder geval heeft Frankrijk een behoorlijk probleem. De komende dagen staat het Elysée dan ook in het teken van debat rondom de veiligheid in Frankrijk.

 

Lees ook:Drama in Mont Blanc-tunnel herdacht
Lees ook:Tijdschrift van de Gettodrama in het teken van Frankrijk
Lees ook:Varkensgriep in Frankrijk
Lees ook:Fete du Citron in Menton – carnaval ten top!
Lees ook:Spanje blijft in trek bij Fransen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>