Bende steelt van lijken op begraafplaatsen Parijs

De politie in Parijs heeft afgelopen week drie mannen gearresteerd, die onderdeel zouden uitmaken van een bende die goud en juwelen heeft gestolen van lichamen op verschillende begraafplaatsen in de Franse hoofdstad.

Vorige week werd een 52-jarige edelmetaalwerker doodgeschoten toen hij wilde voorkomen dat twee gemaskerde indringers het goud uit zijn gieterij zouden stelen. Het incident gebeurde in de chique Parijse wijk Le Marais. En op het kerkhof Pantin in het noorden van Parijs zijn onlangs tientallen lichamen opgegraven. Van de lichamen waren gouden tanden en juwelen gestolen.

De drie opgepakte mannen waren volgens de politie alledrie in dienst van de begraafplaatsen in de stad. Vorige maand werden ook al vier mannen gearresteerd voor grafroof. Drie van hen werkten eveneens op een kerkhof.

Bron: The Telegraph.

Lees ook:Juwelen teruggevonden in afvoerleiding
Lees ook:Kunstwerken verdwenen uit museum in Parijs
Lees ook:Dief van Picasso-doeken opgepakt
Lees ook:Spectaculaire juwelenroof in Parijs
Lees ook:Vrouw houdt man ‘aan de lijn’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>